Oricho

oricho v2

Bredanaar Richenco Martina draait onder de naam Oricho, deze naam is een mengelmoes van zijn eigen naam. Al ongeveer 3 jaar is hij bezig met DJ’en en hij raakt gemotiveerd door in de eerste instantie naar zichzelf te kijken en zijn dromen na te jagen. Voorbeelden voor hem zijn DJ Biggi en Freddy Moreira. Hij heeft de ambitie om grote, nieuwe en leuke plekken te gaan draaien in de toekomst. 

Op donderdag 28 mei is hij winnaar geworden van de ‘Battle of the DJ’s Breda’ waardoor hij een plekje op de line-up heeft verdiend van het INTRO FESTIVAL @Home. Deze avond hij heeft als een leuke, gezellige en interactie avond ervaren. Zo waren er verschillende DJ’s aanwezig die allemaal hun eigen smaak hadden qua muziekgenre. Hier heeft iedereen elkaar beter leren kennen en zo ook over ieders dj-carrière. Hij was ook erg enthousiast over het organisatieteam en de goede service gedurende de avond. Deze avond gaat zeker in de boeken als een memorabele avond.

Op donderdag 3 september gaat Oricho tijdens het INTRO FESTIVAL @Home een 20-minuut durende set draaien op een hele speciale locatie in Breda. Hij heeft zijn favoriete tracks en beats geselecteerd van dit moment en gemixt met wat hits die naar zijn gevoel goed gaan aanslaan. Zijn energieke set zal invloeden hebben van Urban, Latin en Moombahton. Een talentvolle DJ die voor het grote publiek gaat laten zien wat hij in huis heeft. Hij belooft een set vol energie, vibes en gezelligheid. Mis het niet en kijk naar Oricho!

Benieuwd naar de winnende DJ-set van Oricho tijdens ‘The Battle of the DJ’s Breda’? Bekijk hem dan hier vanaf 1 uur minuut 52.