Senovess

senovess web

Bosschenaar Sem Vaessen draait onder de naam Senovess. Zijn DJ-naam is af te leiden van zijn volledige naam: Sem Noah Vaessen (Se-No-Vess). Deze naam is tot stand gekomen doordat hij voor het eerste een track wilde gaan maken met zijn neef maar nog geen artiestennaam had. Senovess is nu zeker voor 4 jaar DJ en al ongeveer 5 jaar producer. Toen hij nog een baby was luisterde hij al muziek en zijn familie kan er ook geen genoeg van krijgen. Zelf vond hij het vroeger ook geweldig op de muziek te swingen en mee te dansen. Alleen nu is het geen swingen meer maar springen, en geen dansen meer maar bouncen! Zijn ultieme droom is om wereldwijd bekend te worden als DJ.

Senovess werd de uiteindelijke winnaar van de Battle of the DJ’s Den Bosch, wat op donderdag 21 mei plaatsvond. Hij heeft maar één woord voor die avond: ‘Amazing!’. Hij heeft nog nooit zo’n gave ervaring gehad met een DJ-contest als deze. Van de verlichting tot het geluid en van het delen van ervaringen met andere DJ’s tot het zelf draaien op de gave set.

Op donderdag 3 september gaat Senovess een 20-minuut durende set draaien op het INTRO FESTIVAL @Home waarbij de genres EDM, Electro House en Big Room aan bod gaan komen. Allemaal met de gedachte dat de mensen thuis bij vrienden of waar dan ook helemaal uit hun dak kunnen gaan! Zijn boodschap: als je niet naar het festival kan komen brengen wij het festival naar jou! Schakel donderdag 3 september en bekijk de unieke DJ-set van Senovess op een prachtige locatie in Den Bosch.

Benieuwd naar de winnende DJ-set van Senovess tijdens ‘The Battle of the DJ’s Den Bosch’? Bekijk hem dan hier vanaf 2 uur minuut 17.