What’s in it for me?

IMG 6990

Wil jij jouw studiejaar goed beginnen, samen met alle eerste én meerderejaars studenten van Avans, Buas, Fontys, HAS, KW1C, Helicon en JADS? Dan is het INTRO FESTIVAL @Home op donderdag 3 september the place to be! Je krijgt de kans om weliswaar online jouw (nieuwe) stad te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten in de chat en samen met alle andere studenten van Breda en Den Bosch kun je helemaal losgaan op onze toffe line-up.

INTRO FESTIVAL @Home

Zet 3 september in je agenda, want zoals gebruikelijk gaan we er een tof festival van maken voor jou! Dat doen we dit jaar door een online festival, omdat we door alle coronamaatregelen helaas geen fysiek festival kunnen organiseren. Vinden we jammer! Desalniettemin organiseren we nu beide festivals in één uitgebreide online variant en zo heb je de keuze uit een nog meer gevarieerd programma! 

We zorgen voor maar liefst vijf verschillende kanalen met toffe optredens en ludieke acties. De steden Breda en den Bosch krijgen beiden een eigen stage met uniek programma, maar dat is nog niet alles… Natuurlijk mogen de Bredase en Bossche studie- en studentenverenigingen niet ontbreken. Zij presenteren zich op het HangOut-kanaal en hebben leuke dingen in petto die je niet wilt missen! Studance, de club die normaal een tweede podium host op het fysieke festival krijgt ook een eigen stream. En het mooiste van alles: Jij kiest zelf wat je kijkt!  

Wat moet je doen?

Staat 3 september al in je agenda? Mooi! Wat je dan nog wel even moet doen is je aanmelden voor het festival. Via je school ontvang je een mail met de link naar het aanmeldformulier.

Aangemeld? Sit back and relax! Wij sturen jou voorafgaand aan het festival de link naar ons eigen unieke streamingsplatform. Vanuit daar heb je toegang tot de verschillende stages en schakel je moeiteloos van podium naar podium zonder ook maar één stap te hoeven zetten!